Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mensenkennis

Verplichte lectuur! Iedereen heeft er mee te maken gehad. En soms zitten ze tot vervelens toe schrijfsels te ontleden om toch maar deze of gene bedoeling in een boek te leggen die de schrijver heel waarschijnlijk zelfs niet aan heeft gedacht.

Maar geen enkele van die verplichte boeken, geen enkele was ooit van Agatha Christie, want zij was maar een detectiveschrijfster en toch is er geen mens geweest, geen enkel mens op deze wereld die mske zoveel inzicht heeft gegeven in de menselijke natuur dan die eigenste Agatha Christie.

mske las die boeken niet één, niet twee maar zovele keren en telkens opnieuw ontdekte ze nieuwigheden.

Previous

Zwarte dag in september

Next

De bruggen van Parijs

1 Comment

 1. 12-09-2004, 00:27:26
  Agatha
  Ik denk dat ik tijdens mijn legerdienst al haar boeken gelezen heb.

  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  12-09-2004, 08:48:03
  Hm !
  Ik denk dat ik ze “allemaal” heb, sommige dubbel, sommige in meerdere talen.

  Ik kijk nog steeds of ik er geen “andere” vind maar nope …

  ms

  —————————————————————————–

  12-09-2004, 22:48:32
  Agatha
  ‘k heb hier ook een reeksje liggen van Agatha, ik lees die ook heel graag.
  http://mysteriouske.skynetblogs.be
  Myst

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén