Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Protte-protte-protte …

Toen Slow en mske hier kwamen wonen bleek dat er niet voldoende dekking was om de gsm’s probleemloos te laten functioneren.

Dat betekent dat ze in het buro en de keuken practisch geen bereik hebben. Als mske in het buro smst moet ze haar arm opsteken om die sms te laten vertrekken en dan maakt dat zo een eigenaardig geluid in de boxen van de pc.

Dat gaat dan van: “protte-protte-protte-protte-protte …”

Maar het meest storende is dat, alhoewel hier weinig dekking is, dat “protte-protte-protte-protte-protte …” door die boxen komt op alle onmogelijke uren van de dag en dat dan met onderbrekingen, net of er in de buurt iemand een compleet sms-gesprek aan het voeren is.

De boxen stil zetten helpt niets. En dan denkt mske dat er enerzijds te weinig bereik is en anderzijds te veel.

Dat stoort dus verschrikkelijk als ze aan het werk is; gelukkig is dat meestal ’s avonds, maar deze morgen om 5u hoorde mske het: “protte-protte-protte-protte-protte …” signaal tot boven door de boxen schallen en ze dacht: “hij is wakker”.

Maar nu vraagt ze zich af … is het een gsm of is het gewoon weer Kulleprul?

Previous

Argwaan positief bekeken

Next

Het zonneke van Van Gogh

1 Comment

 1. 21-10-2004, 16:35:35
  de mijn
  Doen da ook, kvind da wel handig, als ik da hoor pak ik direct gsm vast… nu jah soms is da dan vals alarm… Ik heb me laten vertellen dat de verbinding met operator of zo dan gecontroleerd word… weet niet in welke maten da waar is natuurlijk

  kipparkiet

  —————————————————————————–

  21-10-2004, 16:42:07
  Je snapt het niet !
  Het is dan NIET MIJN GSM ! Het moet bij de buren zijn !

  Maar ik zie der Franz von hierneben nog niet sms’en !

  ms

  —————————————————————————–

  21-10-2004, 17:19:44
  verbinding
  inderdaad…
  ik geloof dat een gsm die slechte verbinding heeft, regelmatig een “zoek”signaal uitzend naar de operator.
  En dat geeft dan die protteprotteprotteprotte…

  Puppy

  —————————————————————————–

  21-10-2004, 17:33:34
  Ook een logische uitleg !
  Maar mijn gsm slaapt wel bij mij ! Dus wat dan deze…

  grrrrrr ! Slow !

  Efkes uitproberen Puppy !

  Wij houden jullie op de hoogte (zoals de reporter van De Waarheid)

  ms

  —————————————————————————–

  21-10-2004, 19:10:07
  signaal
  Ik heb twee gsm’s één van de baas en één van mijzelf, beiden doen dat ook, dat geluid op boxen of soms ook op de televisie, maar ik woon zover weg dat ik met een gerust hart kan zeggen dat het niet mijn gsm’s zijn die ge hoort

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén