Blijkbaar is er een samenzwering aan de gang tussen alle mogelijke en onmogelijke instanties om met hun handen in Slow en mskes zakken te zitten. Ze heeft nu alle zakken dichtgenaaid en ze heeft nog maar eens de zoveelste oplichter betaald.

Slow krijgt een mail! Een supervriendelijke mail zeggende dat hij gratis een aankondiging kan plaatsen. En Slow doet dat, want hij heeft een fietsuitrusting gewonnen en die heeft een beetje een verkeerde maat. Te groot is ze in elk geval niet.

Zijn pc crasht en er komt een rekening voor het betalen van die aankondiging. Slow laat weten dat die gratis was en hij krijgt een herinnering zonder antwoord op zijn mail. Slow wil daar een gepeperde mail naar sturen en komt tot de bedroevende vaststelling dat de mail met het aanbod in de crash gesneuveld is.

Droefenis alom, geen bewijs meer! Er zit niks anders op dan te betalen.

Slow heeft een geldige betalingswijze, zonder daarom naar de bank te moeten gezocht. En overal stonden ze met Swift nummers te zwaaien. Een ganse voormiddag vooraleer hij een betalingswijze voor België vond. En nu net heeft mske de enorme som van 1,5€ gestort.

En die rennersuitrusting? Is ook nog niet verkocht, maar als er een koper opdaagt zal hij toch opdraaien voor die reuze-kosten!