Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Het cabinet

Slow had een inlichting nodig. Hij zoekt het telefoonnummer van de instantie en krijgt na een paar keer doorschakelen te horen dat hij niet op het juiste nummer heeft gebeld. Hij krijgt wel het nummer waar hij dan wel moet bellen.

Slow belt en krijgt na een paar keer doorschakelen te horen dat hij niet bij de juiste dienst terecht gekomen is en hij krijgt weer het juiste nummer.

Slow zucht als hij nog maar eens de telefoon grijpt, mske zucht want ze heeft zijn vertelselke nu toch al een aantal keren gehoord. Hij doet nog maar eens zijn verhaal en dan … dan ziet mske hem een beetje sip gaan kijken, gevolgd door ongeloof en hij zegt: “in dat geval heb ik blijkbaar een nummer verkeerd gevormd”.

Hij legt af en zegt: “dat was het cabinet van de procureur”.

Gisteravond in de auto horen ze in het nieuws dat de staatsveiligheid een proces gaat beginnen. “Lap” zegt Slow “ik heb ook eens naar de procureur gebeld en ze gaan al een proces aanspannen”.

Ter goeie vervollediging van bovengaande moeten we zeggen dat Slow uiteindelijk zijn informatie toch gekregen heeft.

Previous

Bedenking

Next

Alles mag, niks moet

1 Comment

 1. 06-03-2008, 20:31:28
  haha,
  Iedereen heeft dat al eens meegemaakt als je ergens een inlichting nodig hebt. Je wordt alsmaar doorverbonden en uiteindelijk sta je nergens en heb je er alleen een rode kop van colère over!!
  Ai ai de werken zijn nog altijd niet gedaan? Rustig blijven hé !
  Ah dat zou iets voor mij zijn “een binnenfiets” want nu is het nog altijd erg koud om buiten tochtjes te doen en ik kan best ook een beetje beweging gebruiken.Ik voel me vast roesten de laatste tijd.
  Hoewel we nog onze huiskamer moeten afwerken met misschien een lambrizering onderaan ,de courage om naar Batibouw hadden we niet ,te druk vind ik het daar.Ik ga eens in boeken kijken .
  Ik heb weer genoten van je spitse teksten!! groetjes en tot later.
  http://dekindertjes.skynetblogs.be
  magda

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén