Hum! Hier gebeuren soms van die dingen die niet te geloven zijn. Zelfs mske kan mske soms eens slaan. Nu weer.

Waar gaat het over? Wel over kersen! mske is gek op kersen. Als ze confituur, jam, gelei, marmelade, met of zonder brokken neemt, grijpt ze meestal naar die met kersen. Slow brengt al eens aardbeien of iets anders mee, maar mske heeft niet zo graag pitjes. Aardbeien in het aardbeien seizoen eet ze bij een boterham, maar kersen …!

Dat gaat nog veel en veel verder. Toen mskes eerste toetsenbord kapot ging, kocht ze een nieuw, een “Cherry” en dat was een luxe om daar op te werken. En mske zwoor dat ze nooit nog een ander toetsenbord wou hebben. En de man van de winkel zei dat het toetsenbord toch anderhalf jaar moest meegaan, gezien de arbeidsintensiteit. Vier jaar ging het mee en toen werd het door een aanval door een pot cola geveld! mske heeft het nog gereanimeerd maar het weigerde de komma te plaatsen. Omwille van die stomme komma kocht mske een ander toetsenbord, een Cherry, in ’t zwart. Het modebeeld bepaalt zelfs de kleur van je toetsenbord. En toen de pc crashte en er een nieuwe kwam zat daar een luxueus crèmekleurig toetsenbord bij zodat mske besloot om dat maar te gebruiken, kwestie van niet weer met dat zwart bij die crèmekleurige pc te zitten.

Na een jaar, krijgt mske de kolder van het aantal tikfouten en vingerverstuikingen omdat deze of gene toets geen krimp geeft en bovendien is het elegante designstuk om de pols te ondersteunen toch ook al verdwenen en mske zei: “ik kan verdorie niet meer typen zoals vroeger, ik wil die Cherry terug.

En zoals nu best zichtbaar is, is dit stukske op de Cherry getypt! Het ziet er direct al een stuk vlotter uit hé! Zeg nu zelf …