Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Patrick Stevens

Op het nieuws daarnet hoorde mske dat Patrick Stevens kandidaat is voor de post van Topsportmanager. En ze zag weer die 200m voor zich, die fameuze 200m waarin Patrick Stevens als enige blanke meeging in de finale.

En ze herinnerde zich dat er over Patrick Stevens nooit veel komaf was gemaakt en ze vond dat de atleet daarmee onrecht werd gedaan. mske bewondert nu eenmaal wie zij bewondert en niet wie er haar voorgehouden wordt te bewonderen.

En omdat ze dat van het nieuws niet helemaal goed had begrepen ging ze het even opzoeken op de site van Het laatste nieuws.

En wat staat daar?

“Officieel zijn er nog geen kandidaten, omdat de sollicitatieprocedure nog niet is opgestart”, aldus De Knop, die denkt dat het nog wel enkele weken kan duren eer de naam bekend is. “Als Patrick Stevens zich kandidaat wil stellen, zullen we zijn curriculum vitae met aandacht bekijken, maar voorlopig is het daar nog wat vroeg voor.”

Waarom staat mske daar nu zo sceptisch tegenover?

In dit land moet je niet hard kunnen lopen, je moet alleen maar hard kunnen roepen dat je hard kan lopen!

Previous

Hij ligt er

Next

Ja en nu?

1 Comment

  1. 22-12-2004, 10:57:45
    **
    Er zijn er al meer met hun hoofd tegen de muur gelopen. Hopelijk loopt Patrick niet meer zo snel. Er blijven vele OOgen gesloten !

    OOg

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén