Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Choco in de morgen

Weer een nieuwe morgen, weer een nieuw blad in het leven. Wat staat er vandaag allemaal weer te gebeuren?

De dag is naar gewoonte begonnen met Slow die mske gaat wekken omdat ze absoluut om 9u en om 21u die pillekes wil nemen. Weer zoals naar gewoonte had mske de dagelijkse strubbelingen met koppig beddegoed dat geniet van het lange blijven liggen en dus mske niet wou laten gaan. Eigenzinnig karakter dat dat ding heeft.

Eenmaal beneden bleek dat een bepaald voorwerp van mskes ondergoed zich had vergaloppeerd, de trein had gemist en de wasmachine nog net aan de horizon zag verdwijnen. In een iets andere volgorde natuurlijk, maar ondergoed dat zijn wasmachine mist kan niet logisch meer denken.

De site van Slow’s thuiscursussen ging niet open en leergierig als Slow is, kan hij dat niet hebben en probeert om de vijf voet die site te openen. Nu gaat het dus! Kan hij zich aan zijn cursus zetten. Wat gaan we vandaag doen? mske gaat in elk geval hard werken, want gisteren heeft ze niet veel gedaan, maar wel veel bereikt. Maar daar krijg je geen choco mee op je brood.

mske aan het werk: take one!

Stop al maar, er is nog niet ontbeten! Tsa!

Previous

Gesprek met de dokter

Next

Zus is jarig

1 Comment

 1. 29-01-2005, 10:06:21
  Als het niet te indiscreet is
  Slow volgt dus thuiscursussen. Mogen we ook weten welke? Dat is nu niet uit ongezonde nieuwsgierigheid, maar de bezigheden van een studax interesseren me altijd. Zelfs al zoude het snit en naad zijn – een mens kan nooit genoeg kennen.
  http://lordblotbilski.skynetblogs.be
  lord blotbilski

  —————————————————————————–

  29-01-2005, 10:14:22
  thuiscursussen
  Bedrijfsbeheer.
  Eigen zaak starten.
  html.
  Efficiënt en veilig gebruik van email.

  ms

  —————————————————————————–

  29-01-2005, 13:53:09
  Niet direkt my cup of tea, maar mensen mogen verschillen.
  Alvast veel succes toegewenst.
  http://lordblotbilski.skynetblogs.be
  lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén