Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Doe es normaal

Slow leest de voetbalkranten, houdt zich op de hoogte van het voetbalgebeuren en als er eens iets speciaals is, vertelt hij dat aan mske. Zo blijft zij ook op de hoogte zonder dat ze de hele mikmak moet lezen.</p> <p>Toen Slow sprak over het voorstel van Patrick Dewael om ” />
En waarom wil Patrick Dewael 18 en 88 verbieden? Omdat die cijfers verwijzen naar … oeioei, mogen wij die zijn naam nog wel zeggen als je de cijfers die overeenkomen met zijn initialen al niet meer mag gebruiken?

Het is geen grap!

“Lees en lach”!

Wat dan met supporters die ook maar enig kledingstuk van Helly Hansen aan hebben. Uittrekken en kou lijden op de tribune? Of … niet binnen mogen? En wat met al die gouden ringen van 18 karaat? En waarom alleen in de sport? Meer nog, alleen het voetbal? Waarom gaan ze geen inox 18 verbieden in restaurants en andere gelegenheden?

Heeft het nu met de verkiezingen te maken of is die echt zo geobsedeerd? Misschien een T-shirt laten drukken met de volgende boodschap:

2 – 5 – 12 – 1 – 3 – 8 – 5 -12 – 9 – 10 – 11 – 5
22 – 5 – 14- 20!

mske heeft geleerd dat cijferkes om te tellen waren en letterkes om te lezen. Heel misschien maakt hij alleen maar slapende honden wakker …

Previous

Het nu dat al gepasseerd is

Next

Zijn naam was verbasterd

1 Comment

  1. 24-01-2007, 00:25:52
    zie ik binnenkort
    op de gevels van een supermarkt alleen nog “18” staan… is veel makelijker dan Albert Heijn.
    met groet, 8-1-14.

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén