Mouche moet naar de kattenpsycholoog, volgens mske. Nu ja, we weten ook niet wat er met Mouche gebeurt maar die wordt van dag tot dag gekker en gekker.

mske denkt dat ze een hersenbeschadiging moet opgelopen hebben indertijd toen ze als zwerfkat in die val geraakt is met haar toteke. En mske denkt ook dat het met ouder worden erger wordt.

Mouche was eigenlijk ooit zo mak geworden dat ze op mskes benen ging liggen slapen maar nu doet die echt raar. Die heeft precies in het stopcontact gezeten en als Slow of mske daar moeten zijn waar Mouche is begint die op een meter voor hun voeten over een meter weg en weer te lopen.

Deze morgen kwam mske in het buro en Mouche zat bovenop het buro, de kaart van België lag op de grond, de scanner stond aan en mske uurwerk lag op het glas op de rand, klaar om er af te vallen. En Mouche? Wel die dook ineen zo van: “oei dat mag ik niet” maar ze ging er niet af. En toen zei mske dat van die kattenpsycholoog.