Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Mouche …

Vanmorgen hebben wij Mouche dood gevonden. Ze lag in één van de appartementjes in de keuken. Gisterenmiddag vóór Slow en mske vertrokken liep ze nog gewoon voor Slow’s voeten en vanmorgen …

Drie jaar geleden bijna, toen Karboenkel stierf wou mske Mouche plaatsen omdat het op deze manier noch voor Mouche noch voor Slow en mske aangenaam was. Mouche werd van dag tot dag gekker. We hebben het al gezegd, aan Mouche’s kopke te zien had ze ooit in een val gezeten en mske vreesde dat dat toch een fatale beschadiging aan haar hersenen had teweeg gebracht. Toen dacht mske dat het beter voor Mouche zou zijn, dat ze ergens was waar ze alleen was … als kat dan. Toen wist men haar te zeggen dat ze ze beter zou laten inslapen want dat ze waarschijnlijk agressief zou worden.

mske, die God de Vader niet is, heeft dat niet gewild. Mouche was wild, ja dat wel, maar agressief? Alhoewel, vorige week had ze naar Slow’s hand geklauwd toen hij eieren bakte, maar het is niet zeker dat het niet naar het ei was en ze heeft hem niet geraakt.

Vanmorgen was ze er niet meer.

En ondanks het feit dat Mouche constant een overlast betekende, had het toch niet op deze manier gemoeten.

Previous

Wacht effe

Next

Schrikreactie

1 Comment

 1. 09-03-2008, 14:56:48
  agossie
  wat een schrik en verdriet… dikke knuffel van ons en guusje

  olive

  —————————————————————————–

  09-03-2008, 16:45:59

  Sterkte
  http://g-man.skynetblogs.be
  Jurgen

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén