Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Muis is pleite

Het is zover! De muis is niet meer; ze is pleite en heeft de pijp aan Maarten gegeven. Eigenlijk niet echt maar mske heeft dat beslist. Ze hing al twee dagen de idioot uit en mske maar naar het bolletje kijken en maar naar de rollerkes kijken maar ’t bolletje wou niet bollen en de rollerkes wilden niet rollen. En net toen mske met iets ingewikkeld bezig was kreeg ze het zo op haar systeem dat ze zei: “en nu is ze kapot!” en Slow zei nog rap: “wil je die van de derde pc eens proberen?” maar ’t was te laat. De muis gaf het op! En nu ligt ze daar op ’t buro met haar poten omhoog.

En Slow plugde deze in en deze rolde zo vlotjes hé, een echte luxe. En toen mske dat zag werd ze wat boos en ze zei: “das wel straf hé, die muis is verwaarloosd en die gaat goed en die andere was proper en goed onderhouden en die had kuren”. En mske heeft deze ganse muis eens goed proper gemaakt! Seffes krijgt die het ook weer hoog in haren bol.

Previous

Nipper – His Master’s Voice

Next

Beestje in de pc

1 Comment

 1. 27-12-2004, 19:51:21
  Muis
  wij, ik spreek tegenwoordig van wij sinds Olive en ik een huis delen, wij hebben “optical” muizen, zonder balletje maar met een alziend oog, je moet wel uitkijken met wat er op je muismatje staat….. hij ziet alles.

  Han

  —————————————————————————–

  27-12-2004, 20:21:33
  **
  Toen ik deze nieuwe pc kocht was daar zo een optical muis bij. Twee dagen … en dan heb ik die aan Slow gegeven. Dat ding deed altijd mijn bestand vast lopen. Dat had dus een gloeiende hekel aan mij. En dan heb ik mijne oude maar teruggenomen.

  ms

  —————————————————————————–

  29-12-2004, 11:26:11
  Muis
  Was het een USB of was het een PS2 muis? als het een Usb muis was kun je proberen het diertje een ander poortje te geven, ook zijn er adaptertjes waarmee hij/zij weer in de PS2 poort past. Als je er geen kunt vinden mail mij dan je adres dan stuur ik zo’n aanpassinkje.

  Han
  han@mijnnaamwasalweg.nl

  —————————————————————————–

  29-12-2004, 11:29:08
  hekel
  lees ik nog eens terug naar “dat had dus een gloeiende hekel aan mij”…… en jij geeft dat ding aan Slow? heb je een hekel aan Slow? Of heeft Slow geen bestanden die vastlopen?

  Han

  —————————————————————————–

  29-12-2004, 21:03:17

  Nee hoor !
  Bij Slow functioneert die naar behoren

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén