Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Peeceepols

Toen mske vorige zomer iets in haar rechter pols kreeg dat maar niet genas, hevelde ze de pc-muis van rechts over naar links. In het begin was dat moeilijk. Maar eigenaardig genoeg, na het cortisonespuitje in haar rechter pols is die pc-muis links blijven staan.

Gisteren huppelde mske lichtvoetig als een dartele hinde uit bed, naar beneden en toen ze aan de pc zat te werken sloop het gevoel als uit haar stoel naar haar linker schouderblad en bleef daar zitten. Het leek net of het te moeilijk was om in de woordenboeken te kijken, of de pc-muis te zwaar was en mske dacht: “ik zal die terug naar rechts moeten zetten”.

Nu vanmorgen is het zo goed als weg en mske denkt wel dat het met het vertalen te maken heeft. Zodoende wordt hier verder links ge-pc-muisd.

Previous

De bareel

Next

Buil en bluts

1 Comment

 1. 05-03-2006, 10:47:06
  eindelijk weer eens bij jou geland
  Ik had het zo druk gisteren, dat ik nauwelijks bezoekjes kon afleggen.
  Pc-muis-muiserijen? Ach ja… gaat allemaal over
  hartelijke groeten uit Duitsland
  http://duits.skynetblogs.be
  Sebastian

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén