De derde scheidingspoging van Slow komt er aan en we hadden van de advocaat nog niet gehoord.

En mske deed Slow bellen.

Die man is er heel gerust in en op een zekere manier heeft hij mske gerust gesteld. Ze heeft de indruk dat hij een bepaalde tactiek aan het volgen is en dus neemt mske alle boze woorden terug die ze over hem zei en gaat eerst afwachten of haar indruk juist was of ijdele hoop. Maar dat duurt nog wat.

Nu eerst de scheiding de zesde en dan later pas de verdeling. De verdeling van wat? Zij heeft al het positieve mee, dochter incluis en hij heeft al het negatieve mee en het is nog niet genoeg volgens Hare Majesteit de Scheve Seut.

SS nóch haar advocaat hebben de beleefdheid gehad ook maar in enige mate te reageren op Slow’s advocaat. Zelfs niet aangaande de vraag waar Boeke nu naar school gaat. Slow moet dat allemaal niet weten, hij mag enkel afdokken.