Na die historie met Slaapkonijn ging mske een uurke later toch even kijken of Amke wel sliep en toen lag ze met haar armpje over een wit hondje, een mooi wit hondje, een schattig wit hondje, waarvan ze had verteld dat ze geruild had met Ella.

Toen ze dat aan Bollie zei, keek die verwonderd want op een nacht had Amke haar geroepen en beweerd dat het witte hondje kleiner werd terwijl ze sliep. En ’s morgens had Bollie het witte hondje op de overloop gevonden, daar had Amke hem ’s nachts gedeponeerd om het verkleinen tegen te gaan.

Zo heeft mske ooit de Rosse Vlo ook gevonden, met zijn Q omhoog op de overloop. De Rosse Vlo was van Zoneke en die sliep samen met Kleinbeertje ook bij Zoneke. Wat de Rosse Vlo ooit mispeuterd heeft, heeft mske nooit geweten want sedertdien heeft hij altijd op de kast in de living gezeten.