Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Enkele films

Nog enkele bemerkingen bij enkele films?

Against all odds : een zogezegde aanrader. Voor ons een melig gedoe om uiteindelijk tot de conclusie te komen dat geld primeert boven houden van, maar dan gebracht alsof het niet anders kan. Het kan altijd anders, zelfs als je je erfenis in iemand’s zijn gezicht moet gooien. Vuilbakfilm.

Rainman : op de film zelf geen commentaar. Prachtige film. Prachtige vertolking van Dustin Hoffman. Maar als die broer zo erg aan Raymond gaat houden waarom gaan ze dan terug zo ver uit mekaar wonen? Omdat hij zijn rijkeluisleventje anders moet omgooien en elders opnieuw beginnen? Wat primeert dan weer?

Shrek: misselijk tot op het botte af! Een mooie prinses trouwt nooit met een monster of ze moet eerst zélf monster worden. Prachtig gegeven om aan die jonge kinderen mee te geven! Verkeerd signaal mensen! Heel verkeerd signaal!

Previous

Eindelijk

Next

Als het kind maar een naam heeft

1 Comment

 1. 12-01-2005, 08:34:11
  akkoord
  against all odds: pulp
  rain man: verdienstelijke poging
  shrek: goed mee gelachen, ( pas op dat je niet alle sprookjesboeken moet afschaffen met je redenering van monsters en prinsessen en kikkers en dwergen en boze heksen)

  ward

  —————————————————————————–

  12-01-2005, 08:36:36
  monster?
  dat was helemaal geen monster, gewoon een groene mens met rare oren

  btw

  —————————————————————————–

  12-01-2005, 08:55:26
  **
  @ Ward : Ah neen natuurlijk niet, de boodschap bij “de schone en het beest” was bvb. dat, als je van iemand houdt, je niet meer ziet of die mooi of lelijk is !

  @ btw : ze wou toch met nen mottigen driekus trouwen om zelf géén groene mens met raar oren te blijven !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén