Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Meer naar de film

Een beetje verrast zag ik in de zijkolom dat wij een jaar geleden de film “Patser” gaan bekijken waren en toen schreef ik erbij dat we dat wel meer zouden gaan doen.

Nu zonder in herhaling te vallen over de tijd die de TGV nam, moet ik zeggen dat we op dat jaar geen enkele keer naar de film zijn geweest.

We bekeken het aanbod wel maar meestal zijn dat films op woensdagnamiddag en dus eerder voorzien voor kinderen en als er al andere zijn moeten ze nog aanspreken ook.

We kunnen ook elders gaan, maar dat waag ik niet. Je weet nooit hoe het geluid gaat overkomen, of ik niet ga weglopen omdat het te luid staat of gewoon niks ga verstaan.

Previous

Geflikt door Flickr?

Next

Mijn ampoulekes verstoord

10 Comments

 1. Dan wens ik jullie dat bioscoopbezoek toe een dezer dagen!

 2. De wens van Matroos is ook de mijne. Als jullie dat wensen.

  • ms

   Wel, ik weet het niet zo.

   Ergens vind ik het een achteruitgang als we niet meer gaan omwille van dat gehoor, anderzijds vind ik dat we onszelf niet moeten dwingen als de goesting niet bijt.

 3. elsje

  Toch maar snel gaan. Bioscoop – mits het een kleinschalige is – altijd een genietmoment. Het is dat het voor jullie te ver van huis is, maar wij gaan regelmatig naar Bioscoop Lantarenvenster in Rotterdam. Prima ambiance en aanbod van films.

  • ms

   Het kleinschalige. Daar zeg je het. Dat is het hier dus in Landen, maar dat is dan weer meer op kinderen gericht.

   Naar de bioscoop gaan voor ons zou dan al onmiddellijk naar de grote zalen zijn in Hasselt of Leuven.

 4. Toen ik de prijzen bekeek op de site van onze Roeselaarse bioscoop moest ik toch even slikken. Een bioscoopbezoekje is een ware investering geworden. Komt daarbij dat ik het aanbod niet zo fameus vind. Commerciele troep en kinderfilms. Dat is het zo’n beetje.

 5. Naar de bioscoop, het is een ‘uit’-gevoel vergeleken bij een thuisfilm. ?

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén