Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Proberen ten koste van een ander

“Zeg” zei mske de laatste keer dat ze bij de dokter was “waarom heb ik toen acht maanden dubbele portie hormonen moeten slikken als het met Exacyl ook opgelost is?”

De dokter keek raar op en antwoordde: “dit bestrijdt de gevolgen en die hormonen bestreden de oorzaak”. “Maar” ging mske verder “in ’97 was het nemen van de pil al eens faliekant gelopen, dat stond toch in mijn dossier; dat had die toch moeten weten en toen heb ik ook even Exacyl moeten nemen”. “Hij moest dat toch proberen” ging de dokter verder.

En daar gaat mske niet mee akkoord. Als hij een dossier overneemt moet hij dat dossier opvolgen en niet zelf gaan dingen uit proberen. Verdommeling! De gynecoloog hé, niet onzen meneer doktoor. Kan hij veel uitproberen in het leven van een ander maar wie mag die kilo’s meezeulen? Lor!

Previous

Slow vertelt uit zijn jeugdjaren

Next

Een beetje eenzijdig

1 Comment

  1. 24-08-2007, 00:08:44
    och ja
    Dokters dekken elkaar steeds en weten altijd wel een antwoord
    http://liliwens.skynetblogs;be
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén