Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Daar gaan we weer

SS is herbegonnen. Sedert vorige week ergens is er weer iedere dag telefoon op Slow’s gsm. Waarschijnlijk wil ze controleren of hij nu die gsm heeft weg gedaan aangezien hij die, volgens haar zeggen, niet meer nodig heeft.
 
Slow neemt gewoon niet op. Indien hij dat wel zou doen, zou hij enkel achtergrondgeluiden horen of een magazine waarin gebladerd wordt.
 
In één van die periodes waren Slow en mske ergens op bezoek en de gastvrouwe nam op, waarop de verbinding onmiddellijk verbroken werd en er onmiddellijk opnieuw werd gebeld. Weer nam de gastvrouw op met hetzelfde gevolg. De derde keer zei ze: “ik weet niet wie je bent hé, maar je houdt me wel uit mijn slaap”.
 
Vorige week waren Slow en mske bij Zoneke toen hij ging, maar Zoneke zat net boven anders kon hij eenzelfde staaltje hebben uitgevoerd.
 
En wat zeggen ze dan? Neem een ander nummer. Dat is zoveel als zeggen: “loop weg!” Zeggen ze dat ook tegen de gestalkte BV’s? Neem een ander huis?

Previous

Stekel

Next

Ministeriële toekomst

1 Comment

 1. 11-02-2005, 15:23:25
  telefoon!!!!!!!!!
  ik ben ook eens een poosje lastiggevallen op mijn mobiel, hing meteen weer op of drukte het gesprek naar de voicemail, op enig moment bedacht ik mij dat iemand mobiel lastigvallen een lieve euro kost vandaag de dag….. sindsdien wanneer niemand aan de andere kant zich meldde het gespek ïn de wacht” gezet…. kun je langer volhouden dan die ander zijn/haar portemonnee….. na nog drie keer hield het gestalk vanzelf op…….. (het is maar een tip natuurlijk)

  Han

  —————————————————————————–

  13-02-2005, 21:42:04
  PGD
  nog es een teksteke inspreken?

  Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén