Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Testaankoop

“Mevrouw, ik bel U i.v.m. een actie van Testaankoop. Voor mààr 4€ per maand krijgt U Testaankoop en (dat ander boekske). Bovendien betaalt Testaankoop U 3€ per tankbeurt terug als U tankt bij Octa, Avia, Power.”

Een nogal verbaasd mske reageerde nogal sullig op zulk een aanbod, want voor maar 4€ per maand kreeg ze veel meer eurokes terug en daar gelooft een mske niet zo in. Dat is al net zo bedrieglijk als Sinterklaas. Dus zei ze heel intelligent: “euhm”.

En de man zei: “wel, weet U wat, ik laat U de nodige papieren toezenden en dan kan U dat ondertussen even overleggen”. En het verbaasde mske zei: “wel ja, doet U dat” met een grondig bestuderen van de papieren in haar achterhoofd.

Volgende mededeling van de man maakte mske ineens méér dan achterdochtig, want hij zei: “dan moet U me nog juist uw banknummer opgeven, zodat de bank U de papieren kan zenden”.

Pardon? Dat doet mske niet! Niet na die twee pogingen tot phising van deze zomer. En bankpapieren? Die kan je toch niet bestuderen om te overleggen over een aanbod?

En dus belde mske maar naar Testaankoop zélf om te zien of dat geen sjacheraar was. Neen hoor, dat is inderdaad een actie van Testaankoop. Toen mske het woord phising liet vallen zei de dame dat daar helemaal geen gevaar voor was, dat de Tsunami ook een rekeningnummer bekend maakte en dat er daar ook niet van gestolen werd.

Dààr ging mske wijselijk niet op in, in stilte denkend aan al die verdwenen gelden van de Tsunami-actie.

Previous

Iemand

Next

Moeder’s slimste

1 Comment

 1. 13-09-2005, 19:42:57
  *
  Das wel ni goe e!!
  Was da toch allemaal!
  Dieven.
  http://pam.skynetblog.be
  pam

  —————————————————————————–

  13-09-2005, 21:40:34
  Maar
  Dat klopte toch? dat was toch allemaal weggespoeld? dat geld? beetje de verkeerde zakken in gespoeld, maar toch………

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén