Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Er uit stappen

Naar aanleiding van de twee onderste reacties op ons blog gaan we hier eens met de glazen rammelen. En al diegenen die denken dat mske nogal hard uithaalt, die mogen het eerst ook eens 27 jaar met iemand proberen uit te houden die bij elke tegenkanting dreigt met: “ik pak een koord”.
 
Nà al die jaren is mskes reactie nú: “wél doe het en laat me ermee gerust!” En al dat gezanik over een vraag om aandacht en wat weet ik veel doet mske af als pure nonsens. Pure egoïsten jà! Aha … ik krijg mijn zinneke niet, je zal wel zien. Ofwel doen ze het, ofwel zwijgen ze!
 
Egoïsten en bovendien lafaards! Ene die zijn vrouw ook eens iets ging laten zien sprong voor de trein, maar hij ging niet alleen dood, hij nam zijn dochterke van vier mee!
 
Net vertelt Slow dat er wéér ene op een forum zijn zelfmoord aankondigt.
 
Als leven zó tegen hun zin is, wees dan menselijk en laat die mensen er uit stappen astemblieft! Het leven zou voor de anderen iets gemakkelijker zijn en dan zouden er daarvan toch al minder zijn die ook de grote stap willen wagen.

Previous

In de kast of uit de kast

Next

Hoofdpijn

1 Comment

 1. 23-02-2005, 19:17:30
  trein
  maar als ze dan “uitstappen” dan liever niet een trein, het geeft zo’n rommel en ik ben gister dan ook nog de halve avond bezig geweest met mijn machiniste van de avond, het is allemaal zó verdrietig…..

  Han

  —————————————————————————–

  23-02-2005, 19:25:29
  Ik weet het !
  Het is altijd ellendiger voor de mensen die wél blijven leven. Voor die wordt het altijd nog een beetje moeilijker want nu moet je mij eens uitleggen hoe die machiniste ooit over dat trauma komt ! Die beelden van zoiets worden gewoon op je netvlies gebrand.

  Daarom dat ik zeg dat het egoïsten zijn en dat ze een ander in een moeilijke, soms onleefbare, situatie achterlaten.

  Daarom dat ik zeg dat ze pillekes mogen verkopen bij den apotheker voor die dat dat willen.

  ms

  —————————————————————————–

  23-02-2005, 20:06:48

  Wie het loopt uit te bazuinen, zal het meestal niet écht doen.
  Maar dat diegenen die zelf een eind maken aan hun leven egoïsten zouden zijn? Neen. Daar kan ik het niet mee eens zijn…
  En of ze nu onder een trein springen of “pillekes van bij den apotheker” nemen, ms, ze laten altijd mensen met een onbeschrijflijk verdriet achter.
  http://kaatjes.skynetblogs.be
  kaatje

  —————————————————————————–

  23-02-2005, 20:22:06
  gek
  het was voor mij mijn derde…….. en ik kan je vertellen dat als het je overkomt, komen de vorige ook weer even langs. Niet leuk hoor, en ik vind degeen die op deze willekeurige manier een ander met zijn of haar problemen opzadelt héél egoïstisch, maar dat is mijn mening.

  Han

  —————————————————————————–

  23-02-2005, 20:23:08
  ….
  Ik ken iemand die het wel echt probeerde , maar het overleefd heeft.
  Hij is nu invalide , wil nog uit het leven maar kan niets meer ondernemem.
  Het leven van zijn vrouw en kindertjes is een hel en hij de duivel.Zij zou hem met plezier die pilletjes geven.Maar dan is het moord.

  liliane

  —————————————————————————–

  23-02-2005, 20:51:15
  Tja !
  @ Kaatje ! Dat dacht ik ook ! Maar hij deed het WEL !

  @ Liliane ! Mijn Ex overleefde het ook en maakte nadien in de kliniek nog van zijn neus dat ik hem niet voorzichtig genoeg had opgevangen, want bij het vallen had hij zijn enkel verstuikt !

  @ Han : ik heb je voor het laatst gehouden, omdat ik dàt ergens nog erger vind dan wanneer het nog op een relatief “propere” manier gebeurt. Maar al diegenen die het doen, die hebben de bedoeling om een ander eens te laten zien zie ! De lijn Leuven-Waver is daar ook fel gegeerd voor. Die jonge postbode enkele jaren terug wegens pesterij op het werk ? Enkele weken later een tuinbouwarchitect van in de ’40 die zijn vriendin van “21” wou laten zien wat er zou gebeuren als ze weg ging. Zo een ding van 21 is te jong om met zo een kwestie opgezadeld te worden.

  Maar het is waar dat de machinisten altijd “vergeten” worden.

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén