Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Paf

De verantwoordelijkheid van het volwassen zijn. Soms word je er mee geconfronteerd zonder dat je ooit stil gestaan hebt bij de mogelijkheid. Zoals een meisje dat bang is omdat haar relatie al zo lang duurt. En als je vraagt of ze twijfelt, antwoordt: “neen, neen, maar ik weet niet of ik zijn fouten ga zien en je ziet wat jij daardoor mee gemaakt hebt.”

Paf!

Het eerste gedacht na vijf minuten “paf” is: “doe je mond dicht, dat staat onnozel”. Het tweede is: “wat antwoord je daar nu op?” En het derde: “blijkbaar is er toch iemand die luisterde toen ik mijn versie van de feiten gaf”.

Het derde maakt je blij, maar het tweede … dat is een moeilijke!

Previous

Er zijn meer Vlamingen dan …

Next

Daar komt …

1 Comment

  1. 11-03-2005, 11:05:07
    jaja
    der zijn der nog zenne bij wie die heel historie door het hoofd spookt…
    ’t is niet omdat ze der niks van zeggen dat ze het niet onthouden hebben he…

    Puppy

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén