Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kraambezoek

Neen, Slow en mske zijn niet naar de kliniek geweest.

Niet dat ze niet wilden, maar … mske herinnert zich de tijd dat Zoneke en Zus geboren waren en je liet het weten en … boenk … de ganse bende stond daar. En mske had toen iets van: “mensen, het is ons beebieke, laat er ons eerst toch wat rustig aan gewennen.

En toen ze Zoneke aan de telefoon had zei ze dat en Zoneke zei: “dat is ook juist” en mske meende iets van opluchting in zijn stem te horen, maar hij drong wel aan dat ze morgen zouden komen. En “natuurlijk” zei mske “tegen de avond aan”.

En Zoneke vertelde dat hij Amke ging halen en daar, vindt mske, zijn ook geen moeiallen bij nodig. Want Amke is dan wel begeesterd door kleine beebietjes, maar dit beebietje gaat wel een hele boel tijd van Amke’s eigen mama en papa in beslag nemen.

Previous

Ella

Next

Waar bleef de dag?

1 Comment

  1. 12-03-2005, 08:06:44
    Een dikke proficiat!

    lady rosita & lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén