Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Hela Moejke!

Drie jaar geleden was mske de vrouw waar iedereen kon komen bij klagen en troost zoeken, drie jaar geleden wou mske iedereen helpen. En nu? Nog natuurlijk, maar er zijn beperkingen.

Tegen de vrouw die mske toen constant opbelde om te klagen, die later mskes naam gebruikte om haar minnaar op te zoeken, waar mske dan twee jaar niks van hoorde, die nu terug opbelt en vraagt “hoe is het” maar daar snel overgaat en vertelt dat het uit is met die minnaar, die sedertdien al een paar smskes zond waarvan twee vanmorgen om kwart na zeven zegt mske:
 

Stop! 

 
En waarom zegt mske dat. Wel er zijn twee redenen.

 • mske zit nog steeds met “het ding” en heeft haar slaap nodig;
 • de vrouw zet in die smskes: “zal er toch ne keer de brui aan geven zenne” en “zou er beter een eind aan maken” en dat moet ze nu precies tegen mske zeggen zie!

En mske overwoog een sms terug te zenden, zeggende: “mens laat me gerust” maar als ze ’t dan doet en dat bericht staat in die gsm heeft mske het weeral gedaan. Dus gaat ze straks een stappeke richting politiekantoor zetten.

Dan kan ze daarna een telefoontje krijgen van: “moest je daarom nu naar de politie stappen?” Alhoewel ze er bij die politiemensen gaat op aandringen dat de vrouw mskes nummer uit haar gsm haalt waar ze bij staan!

Previous

Het is vandaag al morgen

Next

Boter

1 Comment

 1. 17-03-2005, 11:56:00
  Zo herkenbaar..
  .. duimen dat de politie bij mske de dingen serieuzer neemt !
  http://dagboekje.skynetblogs.be
  viviane

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén