Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De laatste sms

We hebben het nog al gezegd: “snottebellen lang moet je huilen dan staan ze in drommen om te knuffen”, want zoals een goed vriend ooit eens zei: “zulke vrouwen doen beroep op de mannelijkheid van een man”. Maar de anderen, die blijven in de kou staan.

Deze morgen was er weer een smsje, weer op een onmogelijk uur, het enige dat mske kan helpen is slapen en dat wordt haar niet gegund.

Is het nu echt zo moeilijk dat de politie van hier, de politie van ginder eens vraagt om eens tot bij dat mens te gaan en te zeggen dat mskes gsm nummer uit die gsm moet?

En al die betweters, zoals we ze kennen, die nu gaan zeggen dat mske dan maar haar gsm beneden moet laten of haar nummer veranderen, dat zijn net diegenen die maken dat zulke zotten maar rustig verder kunnen doen.

Maar zoals de vrouw zegt: “het was haar laatste smsje, nu gaat ze het doen” dan bekruipt mske zo de lust om te antwoorden: “mens, doe het dan, dan kan ik tenminste slapen!”

En een niet-uitgeslapen mske, is een viesgezind mske en dan wordt ze wel wat gemeen, die vertelt jullie nu, dat de vrouw, omwille van een minnaar, dus gewoon hare poeper, die zij aan het lijntje hield en nu opzij werd gezet, niet kan missen en daarom beslist heeft dat mske haar steun en toeverlaat moet zijn, liefst op alle uren van de nacht.

En sedert “hét” moet die gsm mee naar boven, het is mskes contact met de buitenwereld als er iets gebeurt. Er was die nachtmerrie ooit, waarin mske droomde dat ze helemaal alleen ergens was met haar gsm en dat er geen nummers in stonden? Op dat ogenblik is mske begonnen met alle nummers van diegenen die haar lief waren in die gsm te stoppen.

En haar nummer veranderen? Stel dat ze dat doorgeeft en dat er ook maar één van haar contactpersonen een sloddervos is die dat niet onmiddellijk doet, wat een hoop miserie voor een mens die alleen maar dreigt omwille van de aandacht die ze twee jaar geleden kon krijgen maar nu niet meer!

Previous

Mamsel Sjal

Next

Moord door egoïsme

1 Comment

 1. 26-04-2005, 10:11:00
  Groot gelijk!
  Moe heeft zo vroeger ook eens op de huistelefoon een hijger gehad die de meest afschuwelijke dingen zei tegen Moe’s toenmalige wederhelft. Toen Moe dat zo beu was en wilde weten wie dat dan was en daarvoor naar belgacom ging, zeiden ze dat ze dat nr niet mochten geven. Mensen die uw privacy schenden worden zelf beschermd om redenen ter bescherming van de privacy,kunt ge daar nu nog aan uit ? Maar een kleine tip, ge kunt op de meeste gsm’s sommige nummers zo programmeren dat ze rechtstreeks op het antwoordapparaat uitkomen of zelfs gewoon bezettoon krijgen.Kwestie van een beke slaap te krijgen toch nog.
  http://toogappels.skynetblogs.be
  Moe the bartender

  —————————————————————————–

  26-04-2005, 10:22:59
  Privacy
  Dat heb ik voor twee jaar ook gehad. Toen ik dat zei van die privacy, kreeg ik als antwoord dat mijn “privacy” niet geschonden was, ik werd “enkel” geambeteerd !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén