Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vijzen!

Wel dat zijn dingen die je hier en daar in potjes of asbakjes kan vinden, die niet weg mogen want die moeten nog ergens in, maar ze weten niet meer waarin. Zodoende mogen die niet weg, ook niet samen in een potje, want als ze die dan ooit nodig hebben, dan vinden ze die niet meer.

Vroeger had mske al die loslopende vijzen toch maar in een potje gestopt in een speciaal hoekje van de keuken voor als er ooit achter één van die vijzen zou gezocht worden. Nooit ofte nooit ofte nooit is er nog één vijs uit dat potje gekomen.

En deze week had mske al per ongeluk bij het uitstoffen van het gele paasemmertje een vijs, die zich daarin bevond, in de papiermand gekieperd, wat de opmerking ten gevolge had: “in het vuilbakje ligt nog niet veel.

Net nu ligt er één mske aan te staren, die was over na het repareren van de schuif van het toetsenbord, dus die mag niet weg want die moet ergens uitgekomen zijn.

Maar die schuif heeft nog nooit zo goed geschoven zodat mske af en toe giftig naar de vijs kijkt die heel waarschijnlijk eens stomweg in de stoffer zal blijven hangen.

Previous

Levenswijsheid

Next

Goenacht

1 Comment

  1. 29-03-2005, 09:58:05
    schroefje
    dat schroefje zat er natuurlijk om die schuif vast te zetten tijdens transport en moest daarna verwijderd worden……..

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén