Daar zijn we weer en ik moet zeggen dat er iets op mijn lever ligt. Omdat Karboenkel die stenen op zijn nieren gehad heeft en dieetvoeding moet eten, maar omdat Karboenkel altijd het eten van de anderen gaat pakken, heeft mske beslist dat wij alle vier dieet eten moeten eten. En ik ben dat beu! Moe! Het hangt mijn voeten uit.

Er is een andere oplossing en dat is een operatie bij Karboenkel en zijn piemeltje weghalen en dan mag die terug eten wat hij wil.

mske is pro operatie omdat die dieetvoeding zo duur is, maar ze wil daarmee wachten tot ze zeker is dat er geen financiële lijken meer uit de kast vallen. Slow is anti operatie, hij vindt dat je voor het geld van die operatie veel zakken duur eten kan kopen; hij vindt dat wel goed als je geld genoeg hebt om weg te smijten.

Dus ze zeggen alletwee hetzelfde maar dan anders.

We wachten af!