Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Den ijzermarchan

Daarnet horen we hier allemaal de oudijzermarchand in de verte. Slow zegt: “zeg, zouden we die stoof niet meegeven, die staat al zo lang in de weg”. En mske zegt “ja, weg is weg”. Slow doet de voordeur open en wacht, die kerel komt toch uit de linkse straat gereden zeker en draait naar links en ziet Slow niet eens staan.

Uiteindelijk maken die alleen maar lawaai, want om iets mee te geven rijden ze te snel. We zijn hier tot veel in staat maar om een mazoutstoof 10m ver te dragen en dan nog op een rijdende bak roest te gooien … neen dat lukt niet.

Previous

Er was eens …

Next

Eindelijk hormoonloos

1 Comment

  1. 12-05-2005, 13:45:28
    weer een iets anders
    dan boomwerpen….

    olive

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén