Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Toeter

Het was weer eens een feest zenne, in de feestzaal. En de verplichte parkeerwachter stuurde hen naar de weide die nog niet omgebouwd is tot parking. Maar als je nen dikke mercedes hebt kan je die nu toch niet op een weide zetten, dus stond die hier recht voor de deur. Het was precies een minibus, die kwamen daar met zes uit.

Maar mensen, die liepen naast hun schoenen van pretentie. Nu, vannacht, of beter vanmorgen om 5u kwamen die terug van de zaal en was er minder pretentie. Stie-pel-zat en veel lawijt natuurlijk. Liep die ene te lallen: “I don’t find the car”. En dat op geen 50m van de zaal in een straat zonder dwarsliggers. En bij het wegrijden maar toeteren en toeteren.

En tot nu toe heeft mske niks gedaan tegen de zaal, maar dat is nu de derde keer dat ze hier de ganse nacht lopen lallen terwijl ze hier eigenlijk niet moeten zijn, want die weide ligt achter de zaal met een mooi binnenweggeske!

Previous

Gisteren vergeten

Next

Gekke konijnen

1 Comment

  1. 04-07-2005, 12:59:07
    toeter
    1: daar komt de term toeterzat vandaan… 2:ik had ook eens een tijd lang last van toeterende auto’s midden in de nacht, het afscheid van goede vrienden na een avondje doordrinken…. de remedie was eenvoudig: wakker geworden van het lawaai keek ik uit het raam, noteerde het kenteken van de schuldige en bij een volgend bezoek aan hun vrienden in mijn straat werd dan door mij met een tangetje alvast en bij voorzorg het draadje van de claxon onder het spatbord doorgeknipt….. én ik heb wat garagehouders aan werk geholpen op deze manier.. )))))))))

    Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén