Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Nog 100 km

mske heeft er een hekel aan als de stand van de diesel in de auto onder de helft staat. Staat hij op ¼ dan krijgt ze al lichtjes de hippentrip. En dan moet er on-mid-del-lijk getankt worden. En mske zegt dan: “stel dat je ’s nachts iets voorkrijgt en je moet dringend naar de kliniek”. Toen ze dat ooit eens bij Schoonzusje vertelde zei die: “dat is een tic in de familie zeker? Broer doet dat ook!”

Tic in de familie? Best mogelijk, maar Zoneke heeft dan wel de tic van zijn vader overgenomen. Die rijden namelijk tot die auto in het rood staat en zeggen dan nóg: “Och, daar kan je nog 100km mee doen”.

Previous

Soms …

Next

King Kaart!

1 Comment

 1. 16-10-2005, 10:47:24
  Maanden
  lang staat de meter van de DS al in het rood, maar dat is van de benzine…. de gastank wordt wél regelmatig gevuld.

  Han

  —————————————————————————–

  16-10-2005, 11:19:26
  De volgende …
  zal waarschijnlijk ook op gas rijden, maar wees er van overtuigd dat die naftbak wel vol zal zijn. Je kan NOOIT weten hé !

  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén