Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Klangel

Dat is de klop die mske net op hare ketel kreeg. Brief van de belastingen namelijk, aan haar, mske, geadresseerd over de belastingen van Slow en Hare Onmogelijkheid, zeggende dat, als die niet stante pede direct volledig betaald werden, ze ze gingen komen pakken. En mskes hoofd begon toerkes te draaien op haar romp.

Ze greep de telefoon, belde en vroeg naar de vriendelijke belastingenmeneer, waar ze alles mee afgesproken hadden. Die zuchtte. Dat is nu al de tweede keer dat, als die mens zijn rug draait, daar zo een streber is, die probeert onder die man zijn duiven te schieten, of zoals Slow dat zegt: “de poten van zijne stoel te zagen”.

Previous

Blogbedenking

Next

Frietketelblues

1 Comment

 1. 27-10-2005, 16:20:27
  geld
  is waar alles om draait, zie ook de reclame banner die twee keer zo snel laadt als de rest van onze blogs….. het maakt ze niet uit hoe ze aan je geld geraken als het maar komt en snel!

  Han

  —————————————————————————–

  27-10-2005, 16:22:37
  en dit ook nog
  plaats ik de vorige mededeling en zie ik ineens dat de reclame banner óók nog in het reactiekadertje zit…. het moet niet gekker worden, ik ga op basis van aantal bezoekers geld vragen aan skynet denk ik, want niet zij maar wij maken dit mogelijk door bij skynet te bloggen.

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén