Los maar alles op zenne! Vorige woensdag, volle koerazie, hand genezen, de rest zag er niet slecht uit en boing, ze smijten de lucht naar beneden. Dat is gelijk een rollercoaster en neemt immense afmetingen aan om stilaan uit te bollen tot de volgende tuimeling.

Zwaar schaakspel, zet – tegenzet. Laatste zet was van de goei en hopelijk stoppen de tegenpartijen, maar daar geloven we niet in.

Hoe we die andere zorg gaan oplossen, dat is een groot vraagteken en dus zijn we weer voor een pozeke kopzorgen vertrokken.

En wat zegt het spreekwoord? Nooit twee zonder drie?

Hier zijn ze er mee zie! Mail van Zus van deze morgen:

Re: applausje voor de medische wetenschap
 
Blijkbaar moet je een jaar rondlopen met pijn in uwe nek en zware beperkingen vooraleer ze zien dat er van ene wervel een stuk afgesplinterd is en 2 wervels hoger 2 wervels tegen elkaar zitten. Dit gewoon omdat ze steeds op de verkeerde wervels hebben gezocht …. de grap, tja die 3 percent stelt niks voor met wat je voor hebt … dat is dan de opmerking die je krijgt …
Ben dus vanmorgen naar een specialist moeten gaan he ….
Mijn 2e en 3e nekwervel zitten tegen elkaar en van de vijfde nekwervel is een stukje afgebroken. Maar hij wil voor alle zekerheid nog eens een scan laten doen, want de vorige scan was ene van de lagere nekwervels waar dus niks op te zien was …. Maar ik kreeg dan laatst van de tegenpartij een voorstel voor 3% blijvende invaliditeit terwijl mijn dokter had gezegd niet onder de 5 te gaan. dus die dokter heeft me doorgestuurd naar die specialist en die komt dan af met dit he … al die dokters maar doen of ik me aanstelde … altijd zo typisch he …

 

En bij de tegenpartij? Alleen maar kapotte CD-dooskes zeker?