Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

En daarmee punt uit

Vanmorgen had Slow een pc probleem. Hij begon wat te morren en toen mske opkeek zei hij dat er wat mis was. Telkens hij het vraagteken typte kwam daar automatisch een punt achter. Hij kon doen wat hij wou, maar daar kwam een punt achter dat verduvelde vraagteken en het vorige vraagteken had dat niet.

Net toen mske zich recht zette om even een kijkje te gaan nemen naar het rebellerende vraagteken vond Slow de oorzaak. Hij zei: “wacht even! Het is geen punt. Er zit een spatje op het scherm dat kan ik niet zien als ik dat vraagteken weghaal want dan komt die letter daar te staan”.

mske borg haar kofferke met deskundig advies terug op, ging zitten en werkte verder.

Previous

Het zorgenkindje

Next

Het nieuws tijdens het nieuws

4 Comments

  1. :-X hahahaha

  2. Max

    Tja ik snap da, hem da probleem ook al voorgehad, grrr, verdomde spatjes

  3. ik heb dat ook al voorgehad!hahaha!

  4. ik heb eigenlijk alleen één dode pixel in mijn scherm, maar da’s een rood puntje, dus ik weet waar dat vandaan komt

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén