Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Tactisch fout

En wat lazen we bij Het Nieuwsblad?
 

Mooi en meedogenloos op één dag 150.000 fans kwijt
 
De Amerikaanse serie “Mooi en meedogenloos” haalde woensdag 227.045 kijkers op Vijftv, een pak minder dan de 374.100 kijkers die “Mooi en meedogenloos” gemiddeld in december op VTM haalde. Toch is Vijftv erg tevreden, want nooit eerder lokte een programma op het kleine zusje van VT4 zoveel kijkers. Jammer voor Vijftv is wel dat driekwart van de mensen die naar “Mooi en meedogenloos keken”, ouder is dan 55 jaar. Vijftv mikt vooral op vrouwen tussen de 20 en 49 jaar. “Vips” haalde op hetzelfde ogenblik op VTM 230.247 kijkers.
06/01/2006

 

Waarom is dat jammer? Omdat ze mikken op een jonger publiek? Is dat nu niet eender wie er kijkt, als er maar gekeken wordt? En op hun website kan je vinden dat het een zender is voor de moderne vrouw. Huh? Gevolgtrekking: een vrouw van 55 is geen moderne vrouw? Tja, mske kijkt daar niet naar, de 49 is ze al voorbij en aan de 55 moet ze nog een paar jaar niet denken.

Previous

Krabbers!

Next

Wiet van Broeckhoven

1 Comment

 1. 06-01-2006, 21:56:40

  Allez volgende keer kijken naar Blokken!

  Groetjes en nog een heel fijn weekend!
  http://ourlipsaresealed.skynetblogs.be
  Ourlipsaresealed

  —————————————————————————–

  06-01-2006, 23:34:01
  ewel
  doe gelijk scottie ga wandelen met de hond
  en surf en blog en gooi den tv buiten(grapje)
  he! zodag bloemekes bij …..scottie groetjes
  http://dirks.skynetblogs.be
  scottie

  —————————————————————————–

  09-01-2006, 17:25:33
  wijf tv mijn grootste bron van ergernis!
  Awel, ik ben principieel tegen vijf tv omdat ze bij het opzetten van een vrouwenzender blijkbaar een heel discriminerend beeld van de vrouw hebben als in: houdt alleen maar van talkshows waarin geweend wortd, films (liefst echt gebeurd) waarbij ze kunnen wenen, of anders oude films, waarbij ze nog eens kunnen volgen
  De interesses van vrouwen rijken al een hele tijd veel verder dan dat(sinds de pruimentijd namelijk!)
  wanneer gaan die mannen van vijf tv dat eens inzien? ( het zou hun kijkcijfers ook alleen maar ten goede komen!)
  http://prieeltje.skynetblogs.be
  Prieel

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén