Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Doventaal voor niet doven

Soms zijn de situaties hier nogal raar.

Bij de Bond zonder Naam kan je een, door een BV ingesproken, berichtje laten bezorgen. En mske zei dat ze nog heel gemakkelijk zelf kon zeggen dat Slow de man van haar leven was en dat ze daar geen BV voor nodig had.. Waarop Slow op zagig toontje antwoordde: “allei …. La Esterella!”

En toen begon het nieuws. Net ervoor had Slow mske ingelicht over Rik Daems en zijn zwangere vlam, maar hij was de naam van de dame vergeten. En dat was natuurlijk het eerste punt in het nieuws, heet van de naald.

En de nieuwslezer begon daarna van: “in de Kennedytunnel ….” mske schrok, want Slow begon met zijn handen het nieuws te vertellen: “zes” en “ring” dat was een gemakkelijke maar al de andere gebaren, daar had ze geen touw kunnen aan vastknopen had de nieuwslezer ondertussen niet gezegd dat het zes vrachtwagens betrof en dat ze helemaal niks weggetakeld hadden omdat het niet helemaal duidelijk was, wat de oorzaak was.

Bedenkinkske achteraf: van Sharon heeft hij niks “gezegd” en het is toch heel belangrijk om weten dat die mens met zijn rechter arm bewogen heeft en dat was juist zo een gemakkelijke.

Previous

Nog meer design?

Next

Links rechts, kattevitesse

1 Comment

 1. 10-01-2006, 21:32:00
  coalitie
  hopelijk komt daar geen paars boeleke van.erg é.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

  —————————————————————————–

  10-01-2006, 21:40:28
  Erg ?
  Ik weet niet. Misschien wel, misschien niet, maar het enige commentaar die ik daarop heb is gewoon de vraag, waarom die mannen toch altijd direct klein mannen moeten hebben. Zoeken die een kindermachien of een levensgezel ?

  Of bedoel je “erg” omdat je aan zoiets denkt ? Ik heb dat ook gedacht zenne ! Ik heb gedacht dat ze nu al Anderlecht supporters gingen “maken”. Erg è …
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

  —————————————————————————–

  10-01-2006, 21:54:24
  Staat een fout in vorig bericht !
  Maar ik heb geen zin om het te wissen en juist te zetten. Dus gelieve die “scheve zin”, “recht” te lezen.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén