Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kieken

Zus is ziek. Gisteren stuurde mske een mailtje waarop geen antwoord kwam. Vandaag nog niks. Dus belde mske maar op de gsm en kreeg het antwoordapparaat. Tja en toen dacht mske al “ja die is ziek”. Efkes daarna telefoon van Zus. Ze zit met een oogontsteking en nog zo het één en het ander en ze kreeg van de dokter de ganse week thuis op een briefke. Maar ze gaat morgen al werken.

mske dacht “kieken” maar met die vogelgriep is dat wel gevaarlijk om dat te zeggen.

Previous

Pompen of (niet) verzuipen

Next

Vuurke stook

1 Comment

 1. 15-02-2006, 11:28:23
  zeg
  moet ik mij nu aangesproken voelen……erg é,gelemaalnie
  van dienen vogelgriep…..gelemaalwel.
  groeten.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder van de lach

  —————————————————————————–

  15-02-2006, 11:43:12
  Als ik jou was …
  zou ik nu serieus met de poepers zitten. Maar er is een verschil tussen een kieken “zijn” en kiekens “hebben”.

  Wat ik niet snap … de dierentuinen mogen vaccineren, waarom andere niet ? Ik wil hier namelijk ook drie kiekskes houden, maar dan wil ik die niet alle zes maand dood vinden omdat de trekvogels trekken.
  http://mauwmauw.skynetblogs.be
  ms

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén