Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Punten voor centen

En nog maar eens de punten op de “i” gaan zetten zie. Toen die ene klant het verstond om 4.000€ niet te betalen en mske naar de rechtbank stapte, bedacht ze dat er nooit nog ene zoiets ging flikken. En toch …

Hoe kwam dat? Het eerste probeerfactuurke was maar 60 eurookes en meneer had geen gepast geld op zak. De tweede keer maakte mske een afspraak en wie was niet aanwezig? Juist! Dus in totaal voor 160€ openstaande onbetaalde facturen.

Slow belde naar een incassoburo die hen vertelden dat de goedkoopste manier om aan de centen te geraken was, hén 100€ te betalen. Dan kreeg je recht op punten. En met die punten kon je tot 22 brieven van hun website halen en naar de poefer sturen. En dan denkt mske van: “pffft, al die moeite voor 60€”.

Gisteren werd het haar toch te gortig en belde ze een plaatselijk advocaat. Het is al lang geleden dat mske nog zo vriendelijk te woord werd gestaan, zeg dat ik het gezegd heb. En die man heeft een modelbrief doorgestuurd die mske aangetekend, zonder punten, aan die brave mag zenden. “Als dat nog niet lukt kunnen we nog verder gaan” zei hij.

Met 160€ hebben we namelijk genoeg om gravier in ons modder in te voeren zodat we de auto kunnen parkeren in plaats van aan te meren.

Previous

Het vel van de beer

Next

Lawinegevaar

1 Comment

 1. 21-02-2006, 12:42:11
  sloef…..
  daar rekenen die gasten op…..voor dat geld doen ze toch niets….ge hebt drie soorten….die graag zouden willen betalen, maar geen geld hebben ; dan die alle foefkens uitvinden en op de factuur of levering altijd opmerkingen uiten ….en dan de derde soort…die gewoon niet willen betalen !!! Toch nog een aangename dag sloef !!! ))prpino.
  http://pepino.skynetblogs.be/
  pepino
  fb118558@skynet.be

  —————————————————————————–

  21-02-2006, 12:44:11
  sloef
  ik ken
  ze
  die zullen
  altijd
  blijven
  bestaan
  geen
  medelijden
  en brieven
  helpen
  toch niet
  die
  zijn
  dreigbrieven
  gewoon
  groetjes
  mickey
  http://curosium.skynetblogs.be/
  mickey

  —————————————————————————–

  21-02-2006, 13:09:40
  Heel vervelend
  als je er al advocaten bij moet halen.
  Nog een fijne dag verder!
  http://crisje-p.skynetblogs.be
  Crisje

  —————————————————————————–

  21-02-2006, 14:03:03
  herrinnering
  aan incassoburo “beuren of klop krijgen” kortweg bok staat tot uwer beschikking……

  Han

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén