Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lawinegevaar

“Heb je al lawines meegemaakt?” smste mske daarnet. En als ze naar Zoneke smst is er iets later telefoon. Blijkt dat er vandaag twee pistes dicht waren wegens lawinegevaar.

mske, die zich eigenlijk niet wil moeien zei toch: “En ga niet buiten die pistes skiën hoor”, waarop hij antwoordde: “ik mag niet van Bollie”. Grrrrrr! mske zei: “sjaans dat er altijd iemand met verstand is om op je te passen”.

Hij zei niks maar mske hoorde hem grinniken.

Previous

Punten voor centen

Next

De verloren maand

1 Comment

 1. 21-02-2006, 23:16:32
  Na een lange dag…
  …dan toch de tijd om bij te lezen. Ik hoop dat het in orde komt met al die centen, ik hoop het voor jou, voor Slow en voor jullie beiden. En kinderen blijven kinderen zeker? Ongeacht hoe oud ze worden. Weet je wat ik eigenlijk zou willen? Jou een stevige knuffel geven, omdat je bent wie je bent en je dat eigenlijk heel erg verdient.
  http://blog.seniorennet.be/niets/
  Alexandra

  —————————————————————————–

  22-02-2006, 14:22:27
  ***
  Moesten mijn kinderen daar zitten, zou ik ook ongerust zijn. Heb je dat nog niet gemerkt dat wanneer je kinderen bijvoorbeeld met het vliegtuig naar Griekenland gaan, er juist op dat moment daar ergens een vliegtuig neerstort. Of ze gaan een cruise maken in Egypte…. zinkt er daar toevallig in die periode een schip,…enz… Om gek te worden!!
  http://makenanasday.skynetblogs.be
  nana

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén