Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De verloren maand

Soms, in een opstandige bui, denkt mske ook dat ze deze situatie niet verdient, dat het leven er heel anders had uitgezien als ze die koord niet had doorgesneden.

En dan bedenkt ze, had ze dat bij het leger gedaan er een film over heldenmoed zou gedraaid worden met Tom Hanks in de hoofdrol. Heldenmoed? Stommiteit ja! Welke idioot besteelt zichzelf nu van BEF 5.000.000,- en een vast inkomen voor de rest van zijn leven?

En vier jaar nà de feiten nog niet kunnen slapen van stress. Wakker liggen van vóór vier uur, om half vijf opstaan om de laatste Dafalgan te komen innemen om dan om half zes weer naar de wekker te liggen kijken.

Dat is in haar opstandige buien maar dan kan een welgemeende reactie wel eens zeer veel deugd doen, want de meeste mensen interesseert het zelfs niet want de reacties nà dat voorval waren van uiteenlopende aard, maar geen enkele dankbare. Ex zei, na de zoveelste pesterij: “je had me maar moeten laten hangen” en zijn familie zegt: “ms was altijd al maar een rare”. Daar zullen we het dan maar weer mee doen zeker. En wat dat geld betreft, het lijkt net of we altijd net één maand te laat komen. Hebben we er ergens één gemist?

Previous

Lawinegevaar

Next

Onnozeliteiten?

1 Comment

  1. 22-02-2006, 12:28:41
    Antwoord:
    een idioot die van het leven en van de mensen houdt? Geef mij dan maar liever één zo’n idioot dan 10 wijzen die in hun achterkamer hun centen aan het tellen zijn. Nèh.
    http://blog.seniorennet.be/niets/
    Alexandra

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén