Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Slobber

En we dalen verder. Eerst ging het zeer vlot en toen mske hoopte om hetzelfde van de eerste drie maanden er de volgende drie maand nog eens af te krijgen, bleef het steken. Hoe dat kwam? Dat weet mske niet, al heeft ze nu een licht vermoeden. Want … mske stopte indertijd met smeerkaas eten. Ze lust dan wel geen melk maar is gek van kaas, àlle soorten kaas. En als ze als beebie al geen melk mocht drinken omdat ze dan een dikke beebie werd, tja dan kan je je voorstellen dat kaas ook geen slankmakerke is.

Dus verving ze de kaas door iets dat ze ook graag had. Ze wisselde wel af hoor, maar nu zo een dikke anderhalve week geleden was ze die afwisseling ook wat beu en bracht iets anders mee en daar gingen de kilo’s weer.

En dan denkt ze: “tedju, dat ik dat niet eerder wist” en dan denkt ze weer: “maar wel sjaans dat ik het nu weet”. Maar nu popelt ze al om te zien of er morgen iets meer verandert dan het cijferke achter de komma. Dat was namelijk eergistermorgen en vanmorgen wel zo. Maar alle dagen? Dan zou mske een slobbervel krijgen.

Previous

Ophokken

Next

Routine gezocht

1 Comment

  1. 01-03-2006, 19:07:45
    WOW
    Proficiat he mske en wens je nog meer van dat toe.
    http://blog.seniorennet.be/niets/
    Alexandra

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén