Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

De bareel

Al is dat snel naar de GB soms wel eens een beetje stresserend. Vandaag hadden ze geluk. Er was parking. Maar die parking van die GB staat altijd bomvol maar niet met GB-gangers hoor, maar die ligt nogal ideaal om in Landen te gaan winkelen en je parkeerkaart niet te moeten leggen.

Rechtover de GB, allé iets schuinweg, is de post en daar is het al net hetzelfde probleem. Als al wie daar op de parking staat in die post binnen … dat kan zelfs niet! Zo een klein posteke, daar kunnen zo veel mensen niet in.

Ooit, in het begin dat ze hier woonden, hebben Slow en mske eens kweeniehoever met twee pakken cola gezeuld. Toen zei Slow dat hij nooit nog naar die GB ging. Maar mske dacht eens een brief te schrijven, want in Sint Truiden is er ook een winkel met een nogal uitnodigende parking en daar hebben ze een bareel gezet.

Previous

Grote mond?

Next

Peeceepols

1 Comment

 1. 04-03-2006, 21:39:04
  Parkings
  gezellig soms dat winkelen he, nog een fijne avond
  http://amerone.skynetblogs.be/
  Viv

  —————————————————————————–

  04-03-2006, 21:57:29
  ***
  Leuk hé, die parkings
  Fijne zaterdagavond en een fijne zondag !
  xxx Cientje
  http://cientje.skynetblogs.be
  Cientje

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén