Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vakantie?

Iedereen maakt vakantieplannen, maar net deze week heeft mske de hare maar weer opgeborgen in de diepvriezer.

Het mag weeral niet zijn.

En mske zal weer mogen werken en werken om dingen van een ander op te ruimen. En als ze daar iets over zegt krijgt ze zo een halfslachtig antwoord waaruit blijkt dat niemand het probleem snapt. Behalve natuurlijk de mensen die haar zeer na staan maar die kunnen er ook niets aan veranderen.

Maar moest mske instorten, dan zou je de, goedbedoelde maar betuttelende, commentaren horen over dat haar gezondheid primeert en zo meer, waaruit dan weer bewezen wordt dat de meeste mensen niet snappen dat het een kwestie is van zwemmen of verzuipen!

Bedankt Vadertje Staat!

Previous

Spaans gezegde

Next

Apotheker

1 Comment

  1. 30-06-2004, 09:58:32
    Schoon
    Uw vaderlandsliefde siert U.

    lord blotbilski

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén