Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Geabonneerd

Hoe dikwijls hebben we dat al niet geweten? Een verkoudheid die blijft hangen. Vorig weekend twee dagen niet gedoempt en alles terug muurvast. Daarna weer beter. Gisteren niet gedoempt en vanmorgen weer een hoofd dat dizzelt en ellendig aanvoelt.

Enkele jaren terug ging mske bij de wonderdokter en die gaf haar een spuitje om geen verkoudheden meer te krijgen en dat heeft een jaar of drie effect gehad. Waarom niet teruggaan?

Omdat die aan de Wat-was kant zit en mske geen zin heeft om terug één van zijn abonnee’s te worden, want eens je er gaat vind hij telkens iets anders dat hij nog efkes zal behandelen. Dingen die er echt wel zijn maar waarvoor je normaal niet naar een dokter gaat.

Dus mske is weer vertrokken, een verkoudheid voor de rest van de winter.

Previous

Tuttefrut

Next

Vertaling à la ms

1 Comment

 1. 20-02-2006, 09:40:16
  ***
  Op een bepaald moment helpen al die oplapmiddeltjes niet meer, dan is er alleen de zon nog die ons kan redden! Leve de hopelijk snel komende zomer. Ben eigenlijk al content met de lente op het moment!
  Fijne week hoor!
  http://lievekeh.skynetblogs.be
  lievekeh

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén