Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Polio

Een beetje actualiteit. Waarom? Omdat we ons wat ergeren. En wel aan dit artikel in De Standaard.

“Honderden ouders weigeren kinderen inenting polio”. Het was onlangs in de actualiteit gekomen nadat een rechter in Hasselt geldstraffen uitsprak tegen ouders die weigerden hun twee kindjes te laten inenten. Die vonden en vinden dat het niet meer nodig is, aangezien de ziekte al zolang niet meer is voorgekomen in Europa. Zouden ze daar een punt hebben? De ziekte is namelijk effectief al een poos niet meer voorgekomen.

En wij zeggen: “néén, ze hebben géén punt!” Dat is gewoon te danken aan al die idioten die generaties lang hun kinderen wél lieten inenten, wél lieten misselijk worden en wél hun verantwoordelijkheid opnamen. Dus die “profiteurs” willen er nu van profiteren om hun kindjes dat te besparen ten koste van alle leeftijdsgenootjes die wél die intenting krijgen.

Al eens aan gedacht, wat er zou gebeuren als “iedereen” op die manier met zijn kindjes in zou zitten? Hoe lang zou het duren éér de ziekte terug de overmacht neemt? Houden van je kinderen is soms niet hen iets willen besparen maar wél, omwille van hun eigen veiligheid, een inenting laten geven.

Previous

Zonder Sloef

Next

Zucht

1 Comment

 1. 11-04-2006, 13:29:22
  Hela sloef,
  al wat beter?
  Idd wat je zegt, het ou rap terug heersen, maar ja sommigen zijn te lomp om te helpen donderen he.
  nog een goeie dag en het beste voor sloef en jou
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  11-04-2006, 19:03:04
  bij wet
  voor deze,niet verder zien dan hun neus lang is ouders voeren we ook maar meteen de ophokplicht in.om baldadig van te worden.
  nen zaligen navond.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén