Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Lijkenpikkers

Omwille van bepaalde uitgesproken meningen van mske spreken we hier niet over zekere dingen. Het eerste is “het erge”, dat wordt niet openbaar op een blog gezet, omwille van …

We verwijzen ook niet naar dingen die op andere blogs besproken worden of waar andere mensen mee zitten omdat we ons niet willen interessant maken met het leed of de miserie van een ander.

We hebben het dus ook niet over spectaculaire voorvallen in het nieuws, om precies dezelfde reden.

Wat horen we nu op de radio? De interviewster vraagt aan de geïnterviewde of zij dat bepaalde afschuwelijke voorval nu aangrepen om hun eigen eisen kracht bij te zetten.

mske gruwde van de brutaalheid van de vraag en de man aan de andere zijde van de microfoon werd ook emotioneel. Een mengeling van gekwetstheid en woede toen hij stelde dat hij zulke meningen niet wenste te horen en dat zij die zaken al drie maand aan het bespreken waren.

Wat vinden wij daar nu van? Wel, dat het een uitermate gedurfde uitspraak was van een vrouw die werkt voor een instantie die enkel leeft van de miserie van anderen en het ongeluk in de wereld.

Previous

Vijf uur

Next

Nu zie je me, nu zie je me niet

1 Comment

 1. 17-04-2006, 13:41:06
  Sommigen zou je toch ne klop geven!
  ik ben hier op zoek gegaan nr een archief? is er nie! k’heb probleem met de pers.=ms, slow en sloef ken ik!
  zus en zoneke nie en de andere die je soms noemt, allez kan nie goe volgen! oh en Ex da heb ik ook door!! leg eens uit a.u.b
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  17-04-2006, 19:46:10
  xps
  nu heb ik er beter zicht op,
  en begrijp ik je wat beter.
  nog een goeie-avond.

  http://x
  kathy
  x

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén