Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Oog voor de kleine dingen

Omwille van één of ander opgepopt ideetje, wil ik op het blog nog enkel foto’s van eigen kweek en afbeeldingen waar ik een uitdrukkelijke toelating voor heb. Dat idee is ergens ontsproten door de aangepaste privacy wetgeving en de copyright die er toch ergens mee inbegrepen leek. Ik heb dus alle andere afbeeldingen van het blog verwijderd. Dat resulteerde natuurlijk in een hele boel schrijfsels zonder afbeelding.

Het wordt dus nog een hele boterham om die te vervangen zoals ik al schreef in een reactie bij Kouwe kak.

Het is niet echt de bedoeling om voor alles een speciale afbeelding te gaan maken. Het kan ook anders opgelost worden.

Maar dan denk je ineens aan de kleine dingen die je op bepaalde ogenblikken niet zag. Zo stond ik bij het schrijven van Prikkels ineens stil bij de massa’s kastanjebolsters waar ik de moeite niet had genomen om er een foto van te nemen toen ik ze zag.

En nu zorgt die ene onachtzaamheid al voor het tweede fotoloze logske.

Previous

Op boekenjacht

Next

De kleuren van maandagavond

4 Comments

 1. Morgen wel een foto ???

  Vrolijke groet,

  • ms

   Ik weet zelfs nog niet of er morgen wel iets geschreven wordt, laat staan dat ik weet of er een foto bij komt te staan.

   ?

   Dit bericht stond eigenlijk in afwachting tot ik een foto kon nemen van iets stekeligs, maar er zijn een paar redenen die maken dat er niets van in huis komt.

 2. Ik gebruik ook zoveel mogelijk eigen foto’s.
  Vroeger zocht ik die op het internet, maar eigen is toch leuker.
  Sommige cartoons en ander leuks vind ik via Facebook.

  • ms

   Inderdaad en zelfs als ze niet zo grappig zijn als wat je op internet vindt, beleef je er zelf meer plezier aan.

   Het is zelfs mogelijk dat ik hier later nog wel eens een foto bijplaats.

   Voor de cartoons vraag ik toelating aan de tekenaar(s).

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén