Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vier blogjaren

Morgen bestaat dit blog vier jaar. De blogs werden groot met vallen en opstaan en tot die zaak met de captcha van de voorbije winter heeft geen enkel probleem ons tegen het plafond gejaagd.

Sedert dat probleem met die captcha echter wel, omdat Skynet toen vertelde dat het aan onze pc lag. Deze pc, niet Slow’s pc en ook niet de flipper. Na verloop van tijd genas dat probleem zomaar.

Sedertdien komen er aanpassingen waar wij niet om vragen. Het is niet omdat wij er niet om vragen, dat ze die niet mogen doorvoeren, maar ondertussen verdwijnen er wel mogelijkheden die wij wel leuk vonden, zoals dat zoeken in de, ondertusssen vier, voorbije jaren. Die categorieën, dat is een échte flop sedert ze de mogelijkheid om te bladeren weg haalden. “Ze gingen dat terug in orde zetten” zegden ze en wij begrepen: “ga eens op een ander staan zagen”.

Het nut van die exist hebben wij nog niet begrepen, of jawel, die heeft nut voor mensen die hun blog gebruiken als forum, als een ruilhandel met anderen: “jij komt bij mij, dan kom ik bij jou”.

En nu dat plannen! Dat is de derde keer dat het uitvalt, derde keer dat mske net niet thuis is. Nog allemaal geen erg, maar toen ze thuiskwam probeerden we manueel te posten en dat ging niet! Van vijf na elf tot twaalf hebben we geprobeerd en toen schoot mske uit haar krammen bij het lezen van de uitleg.

Ondertussen post hij wel en nu hopen we dat hij daarmee stopt want nu staat het er al drie keer op.

Morgen bestaat dit blog vier jaar en meestal loopt alles vlot of haalt mske haar schouders op bij één of andere strubbeling, maar dit was de spreekwoordelijke druppel omdat het blijkbaar geen panne was maar een bewuste onderbreking om reparatiewerken uit te voeren. Indien dat zo is, hadden ze op voorhand kunnen verwittigen en niet als die pc al een uur aan het zeggen is dat we moesten “wachten op de skynetblogs”.

Ja, en wij gaan kwaad blijven … minstens tot dezen avond!

Previous

De zoo – het boek

Next

De vrijbuiters

1 Comment

 1. 06-07-2007, 22:07:38
  detectieve
  sstt, niets zeggen é ms, het blijft tussen ons…ik heb namelijk ontdekt waarom skynet een uur ‘verdwenen’ was…ze zaten zonder rietjes en alzo bezorgen ze ons een groot ongenoegen.
  koenie kiplekker, die de ruilhandelaars er zo van tussen uit haalt,groet.
  http://ridder-van-de-lach.skynetblogs.be
  ridder

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén