Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Kierewiet

Het was hier weer juist een zothuis op de noen. Eerst heeft Slow de show gestolen zodat zelfs Mouche niet meer wist waar ze het had en Mouche is anders al zo kierewiet.

Daarna ging hij even naar de teletekst kijken en hij gaat in de gang en fluistert door de halfopen deur: “hij is juist hier”. Dat had hij dan op die lollige postbode hé! Slow wachtte tot die post op de grond belandde. In plaats van de post door de bus te snokken zodat die kerel van zijn brommerke tot tegen de dakgoot vloog van ’t verschieten … Over solidariteit gesproken!

Bij die post zaten twee dossiers waar mske eerst en vooral, dringend, urgent, stante pede voor moest mailen en Sloef moest wachten met posten.

Previous

De burostoel

Next

Geleuter

1 Comment

 1. 10-05-2006, 13:56:32
  jawadde
  den arme facteur
  goed dat er tss zat wat ms moest hebben
  http://zonneklopper.skynetblogs.be
  kathy
  x

  —————————————————————————–

  10-05-2006, 16:02:30
  Hey mske
  Ben hier ook eens geraakt ! Hoeveel katten heb jij eigenlijk? Ik heb er 3: Witje, Rocky en Snoetje, 3 verschillende generaties.
  Zeg jouw probleem met mijn blogje heb ik ook, maar als je niet scrollt, maar gewoon klikt om te zakken, gaat het wel. ik hoop dat het van voorbijgaande aard is, anders doe ik er weer een andere foto op.
  Fijne dag nog en tot gauw.
  Liefs, Lilimay
  PS: ik geef jou een linkje op mijn blogje.
  http://myworld-mylife.skynetblogs.be
  Lilimay

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén