Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Zomaar

Gewoon dagelijkse voorvalletjes vertellen? Zo net of er niets gebeurd is?

Toen Slow en mske deze week eens thuis kwamen keek mske verwonderd en zei op een theatertoontje tegen Slow: “kijk eens, hier heeft iemand zijn portefeuille verloren! Zo net voor onze achterdeur.” Voor de niet ingewijden, die achterdeur bevindt zich tussen het binnenkoerke en de gang en is zodoende niet toegankelijk voor voorbijgangers.

“Verdorie” zei Slow “die moet er uit gevallen zijn”. Natuurlijk was die er uit gevallen. Slow heeft namelijk de gewoonte om zijn vest, jas of wat dan ook zomaar gewoon vast te grijpen en mee te dragen, terwijl mske die steeds bij de kraag neemt.

Previous

Chère Madame

Next

Onvatbaar

1 Comment

  1. 12-05-2006, 14:49:40

    gewoon beter oppassen, Slow
    http://zonneklopper.skynetblogs.be
    kathy
    x

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén