Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

’t Is weer zover

En we zijn weer vertrokken voor een jaar mailkes zenden naar het gemeentehuis.

Blijkbaar zijn we bij overleg niet belangrijk genoeg om geconsidereerd te worden en hebben ze nog maar eens een voorlopige vergunning van een jaar afgeleverd – om te proberen. Dat we al drie jaar met geluidsoverlast zitten, speelt niet mee.

De flikken willen niet komen en zeggen “dat er toch onverdraagzame mensen zijn”. Wel, misschien is dat wel zo en misschien zijn we wel zo lastig want als we op zondag middag een siësteke willen doen stoort het ons zelfs dat onze brave gebuur van hierover zijn gras moet afdoen. Zondag na zondag doet die kerel zijn gras af en niemand piept … maar zeg niks over die zaal met die bende zatlappen die hier drie avonden per weekend door de straten zwalpt.

Goeie, niet uitgeslapen, maandag!

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Beschermd: Geveinsd verdriet

1 Comment

  1. 14-08-2006, 08:38:41
    he wat vervelend
    en zo te lezen doen ze er niet veel aan….xxx viv
    http://amerone.skynetblogs.be/
    viv

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén