Wizzewasjes

Het is niet omdat het mag … dat het moet!

Vogeltjes

Daarnet zat er een vogeltje in het kot. Waarschijnlijk binnen geraakt langs de reet tussen het dak en de wand. Dat is maar een kotkot dat nog moet verdwijnen en dus is daar een reet bovenaan en eigenlijk opzij ook al een beetje.

Maar ik had het over een vogeltje. Het vogeltje was door de deuropening zonder deur in het échte kot terecht gekomen en probeerde daar langs het venster terug naar buiten te geraken, maar dat venster kan niet open. En terwijl mske probeerde om achter het vogeltje te geraken, zodat het in de juiste richting voor haar zou vluchten, vloog het ineens over haar terug langs die spleet naar buiten.

Dat mist mske hier soms wel, al die vogelkes die ooit in de tuin van het Wat-was huis woonden, daarom ook dat ze het vogelbosje bestelde. Dan kunnen er, buiten de musjes die in de dakgoot wonen en de zwaluwen die op het zolderke van de aanbouw wonen, weer anderen zoals vinkskes, mezekes, koningskes en andere op afkomen.

Previous

Wiet van Broeckhoven

Next

Een waarheid als een koe

1 Comment

  1. 01-09-2006, 00:21:51
    ja
    daar kan ik ook zo van genieten
    http://liliwens.skynetblogs
    liliwens

Wat denkte daarvan?

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén